Василь Продан: Ми хотіли би співпрацювати з міським головою (відео)

0
605
Загрузка...

Керівник найчисельнішої фракції у міській раді Василь Продан зауважив, що у «Рідного міста» немає кардинальних розбіжностей з міським головою, крім питання щодо резонансних кредитів у валюті.

 

За словами Василя Сафроновича, «ми звертались до Олексія Павловича з проханням не ігнорувати нашу фракцію», «просимо, щоби міський голова не ігнорував жодної фракції, у т.ч. «Рідного міста», «в любих напрямках хочемо співпрацювати, будемо пропонувати свою допомогу, свої можливості, і хочемо разом працювати на користь Чернівців, на користь громади. І приймати ті рішення, які будуть працювати на розвиток міста».

Щодо проблемного кадрового питання секретаря міської ради, п. Продан зазначив: «Звичайно, «Рідне місто», як фракція, яка набрала найбільшу кількість депутатів і користується найбільшою прихильністю чернівчан, вважає, що секретар міської ради має бути від «Рідного міста». Або перша кандидатура, яка має пропонуватися від депутатського корпусу, має саме бути висунута фракцією «Рідне місто», «навіть якщо це буде кандидатура не від «Рідного міста», це має бути кандидатура, погоджена більшістю депутатського корпусу», «це має бути кандидатура, яка користується підтримкою більшої частини депутатського корпусу. Це компромісна має бути кандидатура. І я думаю, що на найближчу сесію або на наступну я думаю, що така кандидатура, звичайно, знайдеться і вона буде проголосована в міській раді».

Також Василь Продан озвучив позицію щодо формування складу виконкому, де мер Олексій Каспрук також не знайшов спільну мову з більшістю депутатів, а також відповів на запитання.

До вашої уваги прес-конференція керівника фракції «Рідне місто» у міській раді Василя Продана:

***

«Самопоміч» не претендує на посаду секретаря міськради

***

Каспрук своєю пропозицією «переплюнув» рішення щодо виконкому, яке ветував

Каспрук вважає, що на секретаря міськради треба пропонувати учасника АТО

Кандидатуру Сєхова на секретаря міськради депутати не підтримали

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ