Стан справ навколо будівництва пункту пропуску «Дяківці» шокує навіть «бувалих»

1
490
Фото зі сторінки Максима Бурбака
Загрузка...

Міжнародний пункт пропуску «Дяківці» мав би бути зданий в експлуатації ще наприкінці 2015 року. Але насправді там справи невеселі і за публічним прогнозом нардепа Максима Бурбака навряд чи вдасться вписатися і в новий термін здачі – до квітня поточного року.

 

Про свої враження від відвідин будівництва пункту пропуску «Дяківці», який має полегшити впровадження Міжурядової Угоди між Україною та Румунією про малий прикордонний рух, Максим Бурбак поділився на своїй сторінці у Facebook.com:

«Я був шокований станом справ на будівельному майданчику. Нагадую, що цей об’єкт ми повинні були здати в експлуатацію ще в кінці минулого року. Неодноразово народні депутати відвідували дане будівництво, приймали там делегацію з Сенату Румунії. Продовжили термін введення в експлуатацію пункту пропуску до квітня цього року. Але з такими темпами будівництва навряд чи встигнемо. Окреме питання якість робіт. Схоже, що плити перекриття на будівлі не нові, а вже бувші у використанні (дивіться фото). Тому вимушений звернутись до керівництва ДФС в Чернівецькій області з вимогою терміново перевірити якість виконаних робіт та використаних матеріалів, а також здійснити заходи для пришвидшення виконання будівельних робіт»

fakty.cv.ua

***

На реконструкції очисних споруд державі завдали збитків на суму ~800 тисяч

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ