Спортивний день дітей Героїв АТО у Чернівцях (фото)

0
376
Загрузка...

Субота, 16.01.16, для дітей Героїв АТО, яких у Чернівцях приймає благодійна організація «Майбутнє України» (Марта Левченко), була «спортивним днем».

 

Першим спортивним об’єктом цього дня для них став «Льодовий майданчик», власник якого Павло Польовий завжди підтримує подібні заходи. Завдяки його гостинності, дітки та декілька мам (плюс волонтери, які супроводжували групу) покатались на ковзанах стільки, скільки були сили і бажання:) По ходу трохи компанію їм склав і наш зірковий бігун – чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м Іван Гешко.

А ще під час перебування на «Льодовому майданчику», як кажуть, «в очі кидались» заняття юних фігуристок під керівництвом «Льодової Королеви 2013» Інни Гринчук.1-160116-duty-ATO-Lyodoviy-sportbuk.com (1)-

Потім маленькі почесні гості міста побували у найбільшому в Україні торговельно-розважальному комплексі «Панорама Чернівці», де Віктор Равлюк організував їм можливість пограти у боулінг у клубі «Максимум». До слова, дітки, хоч і грали або вперше у боулінг, або рідко мають таку можливість, демонстрували доволі високі результати;)

Спортивно-оздоровча програма відбулась за підтримки облцентру «Спорт для всіх» (SportBuk.com).

Діти Героїв АТО на “Льодовому майданчику” 16.01.16

***

Діти Героїв АТО у боулінг-клубі ЦР “Панорама-Чернівці”

***

Школа фігурного катання “Аксель” 16.01.16

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ