Показова кримінальна справа з виборів 25.10.15 досі “в повітрі” (+фото)

2
410
Загрузка...

На офіційній сторінці Чернівецького представництва ГМ “Опора” опублікована відповідь на запит Надії Бабінської, щодо стану кримінального провадження по “розкрученій виборчій” справі із підкупом, по результатам якого притягнули до відповідальності лише 3 студентів, а можливих організаторів, серед яких Ростислав Білик – досі шукають.

Ми запитали в чернівецької тепер поліції, скільки кримінальних проваджень відкрито і як їх розслідують. може трохи забули, але в нас були справи щодо підкупу виборців, а депутат Ростислав Білик, основний фігурант справи, далі переховується і оголошений в розшук.” – зазначається на сторінці ГМ “Опора”

Що ж відповіли у поліції?

  1. Запитання, чи оскаржується вирок по трьом студентам, проігноровано.

2.  На запитання про кількість відкритих проваджень – відповіли, що чотири, але деталі окрім Білика і студентів не вказали.

3. На запитання, як шукають Білика, відповіли, цитую, “управлінням карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області проводяться всі необхідні оперативно розшукові заходи, передбачені чинним законодавством. Хід досудового розслідування у вказаному провадженні перебуває на контролі Міністра внутрішніх справ України та на контролі керівництва ГУНП області”.

Із такими відповідями-відписками ніколи не з’явиться довіра до поліції, скільки би не змінювали назву… Як і до всіх державних інституцій, мовчимо вже про більш резонансні справи і розгулювання одіозних людей на волі.

Fakty.cv.ua,Олександр Білоус

Білик перебуває в Ізраїлі, відповідати по закону не буде, – публічна заява

Міліція депутата-викладача Білика розшукує, колеги і студенти – підтримують (відео)

Забродський: у Білика були спецпризначенці, яких повернули з дороги в АТО

Трьом студентам за продаж голосу на виборах 25 жовтня дали по 3 роки

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ