Умови отримання в кредит 10 млн. євро вивчає комісія з депутатів і фахівців

0
376
Фото зі сторінки Михайла Салітри в соцмережі facebook.com
Загрузка...

Проблемне питання щодо нового кредиту (в розмірі 10 млн. євро), на якому мер Олексій Каспрук перервав другу сесію міської ради VII скликання 17.12.15, цього ж дня почали додатково вивчати комісійно.

Для вивчення умов надання дозволу міському комунальному підприємству «Чернівцітеплокомуненерго» на  укладання кредитного договору з Європейським банком реконструкції та розвитку, під гарантію Чернівецької міської ради, договору гранту та змісту зазначених договорів і проекту «Модернізація системи централізованого теплопостачання у місті Чернівцях», , як повідомляє прес-служба міської ради, створено робочу групу, яку очолив міський голова Олексій Каспрук.
До складу робочої групи увійшли представники усіх депутатських фракцій, заступники міського голови  Марія Порчук та Георгій Леонтій, директор МКП «Чернівцітеплокомуненерго» Олександр Меленчук, фахівці департаменту ЖКГ, фінансового та юридичного  управлінь, відділу інвестицій та міжнародних зв’язків міської ради.
Робоча група розпочала роботу 17 грудня о 19.00.

А у п’ятницю, 18.12.15, о 14:00 має продовжитися друга сесія. І розпочати мають з повторного розгляду цього ж питання – щодо кредиту в розмірі 10 млн. євро.

Після перерваного засідання один з депутатів зауважив (або припустив), що загальна сума проекту становить 16 млн. євро, з яких 10 млн. – кредит, 5 млн. – грантові кошти і 1 млн. має виділити міська рада. Але це депутат практично припустив. Тобто навіть депутат, який мав би голосувати за такий серйозний проект, лише приблизно знає умови. А чи не варто було б ширше інформувати і населення? І ширше, і інформативніше, конкретніше, а не лише полум’яними емоційними промовами про те, як це чудово і треба обов’язково підтримувати…

fakty.cv.ua

***

Відео: 2 сесію Чернівецької міськради перервано через новий кредит (10 млн. Євро)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ