Іван Мунтян розказав про румунський паспорт, Майдан, АТО, поранення (відео)

0
1135
Іван Мунтян
Загрузка...

Новобраний голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян прокоментував маніпулятивні «наїзди», пов’язані з його нещодавньою заявою про участь у подіях на Майдані, АТО та про поранення.

 

Спочатку Іван Миколайович пояснив, у чому полягає суть маніпуляцій навколо його слів (відео – нижче), в інтерв’ю «МБ», а потім відповів на відповідні запитання (плюс про румунський паспорт) і в прямому ефірі у програмі «Майдан».

***

Іван Мунтян відповів на запитання «МБ» стосовно своєї участі у найважливіших подіях 2013-2015 років (Революції Гідності, воєнним подіям на Сході України). Щодо цього, голова облради, зокрема, зазначив:

«Прикро, що мої слова трактують політикани, які ховаються за спинами героїв. Я мав щиру, відверту розмову з учасниками АТО та їхніми родинами щодо персоналій, які очолюють комісії з питань підтримки учасників АТО та їхніх родин. У АТОшників були питання щодо гарантій, що ці комісії під таким керівництвом будуть працювати ефективно і насправді стояти на сторожі інтересів бійців, демобілізованих та їхніх родин. Ми досягли порозуміння, адже саме я як керівник беру на себе відповідальність за роботу ради.

На підтвердження своєї позиції щодо цілковитої їхньої підтримки, я пояснив, що так само, як і багато хто, пройшов Майдан, бував з волонтерською допомогою в зоні АТО – наша команда має за це подяки від військових частин. Ніколи раніше не демонстрував ні фото, ні відео своєї участі у цих подіях, адже багато людей доклалися до них значно потужніше – вони пожертвували життям. І про своє незначне поранення на Майдані ніколи не говорив, бо не бажав займатися самопіаром. Те, що було сказано в щирій, емоційній розмові під час обговорення з бійцями АТО, на жаль, використано тими, хто хоче дестабілізувати ситуацію в області. Волонтерську, благодійницьку роботу, розпочату з перших днів Майдану, ми продовжуємо: і я, і наша політична команда, і моя родина. Сподіваюся, що громада оцінить мене по справах, а не по висмикнутих з контексту словах».

На наполегливе прохання журналістів Іван Мунтян продемонстрував свої фотографії з різноманітних громадсько-політичних подій.

Джерело: Прес-служба обласної ради

***

***

Про румунський паспорт лідера Опоблоку: хай Бурбак перевірить своїх однопартійців

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ