Через петицію чернівчани хочуть кадрових змін у міській раді (збір підписів)

0
1187
Селфі з мером на відкритті «Бункеру». Фото: molbuk.com
Загрузка...

Тепер вже й кадрові питання у міській раді чернівчан намагаються вирішити через петицію – на відповідному веб-ресурсі зареєстровано петицію щодо кадрових змін в управлінні культури.

 

Поштовхом або «останньою краплею» стало відкриття днями Центру сучасного мистецтва «Бункер» (на вул. Героїв Майдану, 3) – у спільноті «Чернівчани» на Facebook було висловлено «фе» з приводу того, що міське управління культури до цієї події «не причетне жодним боком» (до слова, на відкритті був присутній мер Олексій Каспрук, який навіть розмістив на своїй сторінці фото з цього дійства).
І вже незабаром Юліана Коуцун створила петицію, в якій йдеться:

«Європейському місту, сучасним людям – сучасна культура! На сьогоднішній день діють методи управління культурним життям міста, які застосовувалися більше десяти років назад. Вони не акутальні та не мають права на існування у сучасності. Щоб покращити якість проведення творчих заходів (у т. ч. з технічної сторони), збільшити кількість відвідувачів, зробити все можливе для створення насправді чогось яскравого і незабутнього, організаторам/некомерційним громадським організаціям необхідна підтримка управління культури! Наразі ж, дійства робляться самотужки, силами молодих ентузіастів, повністю за їх кошти. Саме тому…було б чудово, якби ми побачили кадрові зміни в цьому управлінні культури, а нові керуючі посадові особи ставились лояльніше та з розумінням до ВСІХ культ.ініціатив, які відбуваються в м. Чернівці».

Цікаво, наскільки активно чернівчани підтримають цю петицію щодо кадрових змін (точніше найактивнішими мали би бути зацікавлені особи, яких не влаштовує діяльність керівництва управління культури). Може бути створений прецедент, після чого і на інші підрозділи «підуть петиціями»:)

Петиція «Звернення щодо кадрових змін в управлінні культури»:
http://zvernennya.chernivtsy.eu/petitsiyi/zvernennya-shhodo-kadrovih-zmin-v-upravlinni-kul-turi/1981

***

Довідково

Управління культури Чернівецької міської ради очолює Волинець Григорій Іванович.

Біографія:
Народився 31 травня 1959 року у с. Вербове Сокальського району Львівської області.

Закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім. І.К. Карпенка-Карого (1980 р., актор драматичного театру і кіно).

Трудова діяльність:
07.1980 – 11.1980 – артист драми, провідний майстер сцени Чернівецького муздрамтеатра ім. О. Кобилянської;
11.1980 – 05.1982 – служба в Збройних Силах;
05.1982 – 05.2001 – артист драми, провідний майстер сцени Чернівецького муздрамтеатра ім. О. Кобилянської;
10.2001 – 01.2002 – в.о. директора Будинку культури творчої молоді «Автограф», м. Чернівці;
01.2002 – 07.2002 – в.о. директора Палацу урочистих подій, м. Чернівці;
07.2002 – по д.ч. – начальник відділу культури, начальник управління культури Чернівецької міської ради.

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ