Буковинців запрошують їхати до столиці люструвати «головного лісівника» України

0
399
Загрузка...

Охочі приєднатися до акції протесту проти керівника Держагентства лісових ресурсів можуть поїхати до Києва на автобусі, який виїжджає у понеділок, 7.12.15, о 20:00 від автостоянки біля стадіону «Буковина».

 

Взяти участь у люструванні «головного лісівника» України пропонує знаний громадський активіст, голова ГО «Патріотична Громада Буковини» Ігор Жижиян, який повідомив fakty.cv.ua:

«Ця акція спрямована проти першого ворога лісів України – Олександра Ковальчука, який не підчиняється Міністру АПК та являється людиною команди Яценюка. Жодне призначення, жоден контракт не проходить через Ковальчука без чималого хабара. У акції візьмуть участь 7 областей України, народні депутати: Семенченко, Соболєв, Парасюк та Єднак. Також у акції візьмуть участь ветерани батальйону “Донбас”. Запланований винос тіла із кабінету…»

Збір учасників акції – 8 грудня 2015 року о 10.00 год. за адресою: м.Київ, вул. Ш. Руставелі, 9-a, біля приміщення Державного агенства лісових ресурсів України.

Бажаючих приєднатися просять попередньо забронювати місця у автобусі, написавши Ігорю Жижияну відповідне повідомлення на facebook, або зателефонувати за номером: (096) 043-34-00.

«Відповідно до кваліфікаційних вимог на посади керівників лісового господарства, як і на будь-які інші посади, призначаються спеціалісти з відповідною фаховою освітою та досвідом роботи у відповідній галузі не менше 5-ти років. В голови Державного агентства лісових ресурсів України Олександра Ковальчука профільна освіта і відповідний стаж роботи за фахом відсутні – він закінчив Житомирський аграрний університет за фахом «вчений агроном».
В біографії на офіційному сайті Агентства відсутні дані і повідомлення про 10 років стажу його роботи. Олександр Ковальчук на посади директорів держлісгоспів запровадив так звані «конкурсні комісії». Як показала практика, ці комісії існують для того, аби позбутися спеціалістів лісового господарства і на ці посади поставити «своїх» людей. Кадрова практика голови агентства згубна для галузі і веде її в глухий кут. З неї вимиваються кращі спеціалісти, які віддали багато років роботи і життя лісовому господарству України», – зазначає Ігор Жижиян.

fakty.cv.ua

***

На Буковині комісія Яценюка «із захисту лісів» отримала «тисячу і одне» ЧОМУ (відео)

Лісові пригоди столичних репортерів на Буковині і «контрабандні відмазки» (відео)

Кушніру на власному подвір’ї підпалили мікроавтобус (фото)

Активісти із нардепами влаштували акцію-“попередження” під ОДА (+Фото)

На Буковині під виглядом санітарних рубок вирубують ділову деревину (фото)

Нардеп Семенченко приїхав на Буковину полювати на крадіїв лісу (відео)

Яценюк проти мораторію на експорт необробленої деревини?..

Жижиян буде балотуватися в мери Чернівців, і це несподіванка… для нього

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ