З’явився лист, який підтверджує підробку документів СафтенкО (СафтенкУ)

5
3003
Загрузка...

Міграційна служба повідомила про те, що Юлія СафтенкУ офіційно змінила прізвище на СафтенкО 23 жовтня 2015 р. А отже до виборчої комісії були подані підроблені документи.

 

Лист міграційної служби від 6.11.15 в інтернеті розмістив журналіст, громадський діяч і колишній Saftenku-vidpovid-militsii-151106багаторічний керівник телеканалу ТВА Василь Забродський, з наступним коментарем:

«”Что и требовалось доказать!”
Як видно з цього листа, громадянка Сафтенку Ю.К. справді сфальсифікувала виборчу документацію. Подала документи до виборчої комісії. А саме – підробні копії паспорту і інші особисто підписані папери. І тільки після заяви в комісію терміново (за два дні) поміняла прізвище і паспорт. Якщо не брати до уваги підробку виборчої документації партії “Народний контроль”, за яку громадянці Сафтенко Ю.К. світить максимум “умовний” термін, то новоспеченому депутату нічого не загрожує. Якщо вона, певно встидаючись прізвища своіх дітей, прожила ледь не пів життя з підробними документами, то нагадування про кримінальний злочин вона витримає.
А от чи терпітиме партія? Чи потрібно Добродомову перед достроковими парламентськими виборами ганьбити ім’я партії? Заради чого, чи кого? От питаннячко……
Миша ШморгунРоман Ванзуряк ?
P.S. Мав бесіду з вашими однопартійцями. Вони в шоці. А Ви?»Saftenko-pasporty-

Як відомо, до ТВК значно раніше до офіційної зміни прізвища були подані документи вже на прізвище СафтенкО, що, враховуючи зміст оприлюдненого Забродським листа, свідчить про підробку.

Але у цьому мають розібратися компетентні органи… (детальніша інформація – за посиланням нижче).

Сама Юлія Сафтенко на прохання прокоментувати відповіла: «Тут НЕМАЄ ЩО коментувати! У мене з паспортом все добре. Раджу подивиися останню передачу Вишинського “Без емоцій” з юристом Борисом Руснаком. Його коментар з цього приводу звучить так: “Це не вартує виїданого яйця”!»

Чи відповідає ця програма на запитання в справі щодо можливої підробки документів?.. (дивіться програму нижче).

ВАЖЛИВО!

У телефонній розмові Юлія Сафтенко​ звернула увагу на одну важливу деталь: у листі міграційної служби, який оприлюднив Василь Забродський​, фігурує ухвала судді Шевченківського  районного суду м. Чернівці від 6.11.2015 р. Юлія стверджує, що такої ухвали НЕМАЄ! Якщо так, тоді виходить що оприлюднений лист міграційної служби теж підроблений, або, як каже Юлія, «фальшивка». Тепер, крім прізвища на «у» чи «о», з’явилось ще одне питання – чи є названа ухвала суду?! Можливо, Василь Забродський зможе відповісти на це запитання?..

І він (Василь Іванович) в соціальній мережі таки продовжив цю дискусію і розмістив наступне:

Saftenku-O-akt-zmina-prizvyscha

Saftenku-O-akt-zmina-prizvyscha2

***

fakty.cv.ua

***

«Двобій» СафтенкО (?У) – Продан у прямому ефірі (відео)

Загрузка...

5 КОМЕНТАРІ

  1. Мені с кожним разом ця історія стає цікавішою – є один оригінал паспорту, та купа якихось ксерокопій. Що ви хочете взнати, маючи оригінал ???

    • Уже два оригінали – 23.10.15 Юлія отримала новий паспорт, вже як СафтенкО.
      Підробка копій – це цікаво, звісно:) Але коли підроблену копію надають в ТВК, – це вже ще цікавіше. Але то робота для компетентних органів;)
      А Юлія нехай буде здорова і щаслива! І нових творчих успіхів!;)

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ