У центрі Чернівців вибухнув легковик. Знову політика?..

0
599
Фото: molbuk.ua
Загрузка...

Увечері 10.11.15 у центрі Чернівців вибухнув легковий автомобіль марки «Opel». За попередніми даними, постраждалих від вибуху немає.

 

Ця неприємна подія сталась у дворику вулиці Поштової. На місце події оперативно прибули правоохоронці та рятувальні служби, – повідомляє molbuk.ua. Обставини вибуху і пожежі з’ясовуються.

Нагадаємо, декількома днями раніше вночі спалахнула машина екс-депутата міськради Наталії Козлової. Тоді вона звинуватила у підпалі представників партії «Рідне місто». А журналіст і громадський діям Василь Забродський натякнув, що це може бути, навпаки, провокація з боку опонентів «Рідного міста» – з метою «звалити вину» на «представників бандитів», адже цю політичну силу провладні ЗМІ методично пов’язують з бандитськими колами.

Чернівецький нардеп Максим Бурбак підняв проблему авто Козлової аж до Верховної Ради, з трибуни якої віце-спікер, як повідомив Максим Юрійович на свій сторінці в FB, зачитав його відповідний «депутатський запит на Міністра внутрішніх справ: неупереджено і об’єктивно розслідувати факт з загоранням авто нашої колеги Наталі Козлової».

З приводу вибуху авто «Опель» у центрі Чернівців наразі публічних заяв немає.

fakty.cv.ua

Козлова звинувачує у підпалі «Рідне місто», Забродський натякає на вибори і владу

***

І про пожежі:

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ