У продаж запущено 3 тарифних пакети від Vodafon з сюрпризом (+деталізація)

2
2253
Загрузка...

З  16 листопада українці зможуть стати абонентами Vodafone! Для чернівчан і одеситів це – актуальніше ніж іншим українцям, так як у нас вже запущено 3G інтернет. Для цього достатньо придбати стартовий пакет Vodafone, вибравши відповідний для себе обсяг послуг: Red S, Red M або Red L. У пакет послуг будь-якого з тарифів лінійки входить 3G інтернет, безлімітний голосовий зв’язок у мережах Vodafone та «МТС Україна», а також дзвінки, SMS та MMS на всі мережі України та в 62 країни світу.

Підключення до будь-якого з обраних тарифів безкоштовне, щомісячна вартість послуг, залежно від обраного пакета, складе 30, 50 або 90 грн. Чим вище щомісячна плата в пакеті, тим більший обсяг послуг у тарифі отримує абонент. Для активації тарифного пакету достатньо зробити перший дзвінок. Обраний обсяг послуг у будь-який момент можна збільшити, просто доплативши різницю між пакетами послуг.

В українські тарифи Vodafone включені  достатні обсяги 3G Інтернету – від 500 Мб до 5Гб, а що може привабити вітчизняних юзерів то користувачам тарифів Red M і Red L надається безлімітний доступ до популярних соціальних мереж і месенджерів – Facebook, Instagram, Twitter, Viber та WhatsApp. Українські абоненти Vodafone, а особливо чернівчани можуть дешево дзвонити закордон, у кого родичі там на заробітках, а також користуватися доступними послугами зв’язку в Європі завдяки послузі «Роумінг, як удома». Послуга надає доступ до безлімітних дзвінків між українськими абонентами Vodafone і «МТС Україна».

Znimok-ekrana-2015-10-16-o-12.05.22

Як отримати тариф Vodafone Red:

  • Купіть стартовий пакет Vodafone Red із тарифом «Red S», до якого вже включено вартість тарифу на місяць.
    Переходьте безкоштовно в тарифи «Red M» або «Red L» та отримайте повний обсяг послуг на місяць, сплативши лише різницю вартості пакета.
  • Переходьте безкоштовно з будь-якого тарифу МТС-Україна Передплата.                                              При переході сплачується вартість пакета та отримуйте повний обсяг послуг на місяць.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ