Сеничак у другий тур не пройшов і… подарував місту офісний центр (фото)

1
1095
Загрузка...

Кандидат у мери Михайло Сеничак, попри скромний результат на виборах 25.10.15, не «вимкнув активність» після завершення виборчої кампанії і зробив «розкішний презент» громаді – у вигляді можливості безкоштовно (!) користуватися Центром розвитку громадянського суспільства.

 

Про це Михайло Сеничак повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі:

«Дякую за розуміння і підтримку.
Незважаючи на результати виборів, я переконаний, що майбутнє за розумними, цілеспрямованими, активними людьми.
Поки що нас мало, але я відчуваю, як у геометричній прогресії зростає кількість тих, кому не байдуже, хто готовий витрачати особисті час, енергію, кошти на користь громади. Уважно спостерігаю за кожною вашою ініціативою.
Ми однодумці. Для вас гостинно відкриваю двері нашого Центру розвитку громадянського суспільства за адресою: м. Чернівці, вул. Федьковича, 24. Це мій маленький внесок у становлення громадянського суспільства у місті Чернівці. Тут ви можете провести семінар, конференцію, збори, круглий стіл чи будь який інший захід, безкоштовно використовуючи офісний центр.
Для цього варто надіслати заявку у довільній формі mykhailo.senychak@gmail.com чи www.facebook.com/mykhailo.senychak або зателефонувати (050) 374-37-86.
Красномовніше за нас говорять тільки наші вчинки. Разом ми можемо більше!»

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Центр розвитку громадянського суспільства (М. Сеничак)

***

Сеничак: Квартири треба видавати тим, хто захищає державу чи прославляє у світі

***

Сеничак був на виборах мера третім і другим, тепер – №1 (біографія)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ