У Львів і назад на новенькому потязі! Протестовано на собі! (+фото, відео)

0
2571
Загрузка...

6 жовтня перший комерційний рейс із Чернівців до Львова зробив регіональний експрес, який вже встиг наробити галасу у інформаційному просторі. Fakty.cv.ua не могли лишитись осторонь і відправили у цікаву подорож Антоніну Ходорко. Власне і наводимо її враження від побаченого, почутого і випробуваному, як то кажуть на власному досвіді.

Отож, потяг робить у дорозі лише 3 зупинки – у Ходорові, Івано-Франківську та Коломиї, тривають вони по 2-4 хвилини, залежить від міста. Місць для куріння у новому потязі не передбачено. Також чомусь не пропонували кави і чаю. Зате влітку тут працюватиме кондиціонер. Під час руху – потяг не трясе як старі, а плавно “прямує у світле майбутнє”.

На окремих ділянках розганяється до 124 кілометрів на годину, хоча підслухавши розмову інженерів, що певно супроводжують потяг у перших поїздках – рейкове полотно потребує серйозної реконструкції, що дозволить стабільно їхати зі швидкістю 160км/год і уникнути зайвих коливань.

Як відомо, новий швидкісний потяг має 3 вагони, вироблено його на Крюківському вагонобудівному заводі, вартує такий поїзд близько 110 мільйонів гривень. Що одразу кидається у вічі під час відвідин туалету – там є пеленальний столик для малюків, рідке мило, туалетний папір, розетка для електробритви і досить просторо. Також грає музика, хоча репертуар поки, що певно, складається з 6 пісень і під кінець поїздки вже наспівуєш, до того маловідомі тобі мотиви))

Щодо самих вагонів, то тут є два ряди крісел, між якими зручний широкий прохід, а от щодо сидінь вони вузенькі і людина “в комплекції” поруч із худеньким не сяде зручно, так ніби виробники натякають українцям, що треба вести здоровий спосіб життя і тримати себе у формі, щоб вміститися на своєму місці.

Також для мене як для досвідченого користувача залізниці – занадто високі сходи, і літнім людям було важко вийти і зайти. Всім звісно не догодиш та кожний оцінить на власному досвіді. Але величезним плюсом є економія часу, новизна і вітчизняність!

)))

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ