У Чернівцях кмітливі довели, що буде «Україна від Донецька до Лісабона» (фото)

0
1012
Загрузка...

У четвер, 1.10.15, у Літньому театрі майже повний зал «заглянув у майбутнє» – молоді люди аргументовано розказали, чому в майбутньому Україна буде простягатися від Донецька до Лісабона.

 

І продемонстрували відповідну карту. А ще «чарівники-кавеенники» заглянули на виборчі дільниці 25 жовтня 2015 р., де побачили, що Віталій Михайлішин проголосував за… Олексія Каспрука.

Такими та іншими «сенсаційними» жартами веселили публіку учасники Кубку КВН, присвяченому Дню міста, який традиційно організовує Буковинський клуб КВН. Цього разу – за сприяння міського голови Олексія Каспрука, який був головою журі і, задаючи запитання командам під час розминки, сам зривав овації своїми дотепними жартами.

У веселості та кмітливості змагались 8 команд: «Стоп-кадр» (смт. Берегомет), «На березових бруньках» (БДФЕУ), «Імені Грушевського» (факультет історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ), «Зупинка Фастівська», «Космос» (економічний факультет ЧНУ), «Збірна ЧТЕІ» (ЧТЕІ КНТЕУ), «Чернівецькі інтелігенти», «Гроші на штори» (Педагогічний коледж).

До журі входили також зірковий бігун Іван Гешко, голова Асоціації готельєрів Чернівців Андрій Брязкало, директор кафе інтелектуальних ігор «MALINA IQ» Анна Зарицька, директор обласного центру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу, технічний директор «Автоплази» Олексій Попович, а в журі від «батьківського комітету» були засновник міського жіночого клубу «Успішна чернівчанка» Коцур Наталія Іллівна, екс-президент Буковинського Клубу КВН, секретар міської ради Кушнірик Ярослав Денисович, прихильник КВН-нівського руху у м. Чернівці, депутат Першотравневої районної у м. Чернівці ради Паладян Дмитро Володимирович, потрясний молодіжний діджей Патрік Оушен, колишній КВН-щик, а сьогодні директор ТОВ ТРК «Хата» та директор ТОВ «Два відра» Маріній Богдан, засновник і голова ради, мама Буковинського Клубу КВН, депутат Першотравневої районної у м. Чернівці ради Гордіца Тетяна Маноліївна, голова Батьківського комітету Клубу – екс-народний депутат України, незрівнянний, і він же співзасновник Буковинського Клубу КВН, Шкіра Ігор Романович.

Так званий Малий Кубок виграла симпатична дівоча команди «Гроші на штори» (педколедж). А в головній номінації трофеї за перше та друге місця отримали «Стоп-кадр» (Берегомет) та «Імені Грушевського».151001-kvn-afisha

Крім традиційних кубків та дипломів, переможці отримали від ТМ «Обнова-Єврошоп» картки з ексклюзивними знижками, а всі команди – квитки на матч «Буковина» – «Барса» (Суми) 4.10.15. Студентам також нагадали, що тепер вони можуть купувати квитки на футбол лише за 10 грн.

Виконавчий директор Буковинського клубу КВН Андрій Томко зазначив, що кавееники продемонстрували доволі високий рівень гри, а наймолодші команди взагалі приємно дивують. Представник Берегомета згадав, що 10 років тому народжена у цьому селищі команда «Торнадо-люкс» виграла студентську лігу Буковинського клубу КВН (це була перша перемога команди не з Чернівців). Згодом деякі члени цієї команди стали зірками всеукраїнського масштабу. Голова Ради Буковинського клубу КВН Тетяна Гордіца, у свою чергу, зізналась, що дуже приємно бачити по телевізору зірок, які пройшли своє становлення в клубі.

Серед партнерів звітного Кубку КВН, крім міської ради, були кафе інтелектуальних ігор «MALINA IQ» (Анна Зарицька), Асоціація готельєрів м. Чернівців (Андрій Брязкало) та інші.

fakty.cv.ua

***

Фото: Василь СИНЮК, DS studio (050 77-080-31)
Вадим ЗАРИЦЬКИЙ, «MALINA IQ»

Кубок з КВН до Дня міста 2015

***

Весняний Кубок КВН на підтримку воїнів АТО виграла команда «ПЕ» (відео)

***

Фестиваль КВН 1 квітня 2015 у Чернівцях: фото, відео, голосування

***

КВН із романтичним фіналом

***

На ПИВФЕСТі-2015 роздані перші медалі, футболки і… бичка (фото, відео)

***

Буковинські гумористи виграли 50 тисяч і витратять їх на “Олів’є”

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ