Каспрук проситиме пом’якшити покарання студентам за продаж голосів на виборах

1
569
Загрузка...

Міській голова Олексій Каспрук вважаю, що всю важкість покарання за ці порушення виборчого законодавства мають нести організатори та замовники цих злочинів.

 

На своїй сторінці соціальній мережі Олексій Каспрук повідомив: «Мене сьогодні секретар виборчої комісії в гуртожитках ЧНУ просила зробити щось, щоби затриманих “дітей” не карали за продаж їхніх голосів… “Ви мер! Ви можете! Зробіть щось… Вони не винні… Вони діти…” Я міг лише порадити говорити правду слідчим… Буду клопотати перед судом та правохоронцями, щоби молодим людям, яких здурили та купили і які ЩИРО РОЗКАЯЛИСЬ у вчиненому та сприяли встановленню винних, було максимально пом’якшено міру покарання. ПЕРЕКОНАНИЙ, ВСЮ ВАЖКІСТЬ ПОКАРАННЯ МАЮТЬ НЕСТИ ОРГАНІЗАТОРИ ТА ЗАМОВНИКИ ЦИХ ЗЛОЧИНІВ!!!»

У коментарях багато хто засуджує мера за те, що він готовий сприяти пом’якшанню покарання. Хоча є і протилежні думки. Приміром, блогер «Сергій Чернівці» вважає, про покарання для студентів ще рано говорити взагалі: «Я дуже вибачаюсь перед попередніми дописувачами,але питання все ж таки-якщо є Безперечні Факти протиправних дій—то як мінімум мали би затримати і Іншу сторону–тих хто підкуповував тих студентів.Та і по великому рахунку–не винний з них поки що Ні Один—поки протилежне не буде доведено в суді.Про що ви всі пишете?Якщо там дійсно відкрили кримінальне провадження–то це на довгий час тяганини в судах—а поки що це люди яких ПІДОЗРЮЮТЬ в протиправних діях—а ви їх вже готові “розстріляти”».

fakty.cv.ua

***

Чернівецький кандидат у депутати навчає студентів… як продавати свій голос (відео)

***

У Чернівцях зафіксовані випадки продажу голосів через фото бюлетеню (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ