Кандидат у мери приєднався до фанів «Буковини» і обіцяє гравцям квартири

1
610
Загрузка...

У марші футбольних фанів перед переможним для «Буковини» матчем з лідером ІІ ліги «Колосом» взяв участь і один з кандидатів на посаду міського голови.

 

А потім він вболівав у фан-секторі, разом із маленькими сином та донечкою. Це – кандидат у мери Михайло Сеничак, який не лише вболіває, а й сам грає у футбол, і доволі непогано (не раз навіть робив вирішальний внесок у перемогу команд, за які грав).

Після матчу Михайло Сеничак привітав ФК «Буковина» з перемогою над лідером ІІ ліги «Колосом» 151018-Senychak-fan-marsh (1)(Ковалівка) і зазначив, що «Буковина» має пройти до першої ліги, бо Чернівці варті того, аби мати успішну футбольну команду.

«Вітаю вболівальників «Буковини» з перемогою у дуже важливому матчі. Двоє маленьких вболівальників отримали море задоволення: разом із фанатами взяли участь у марші підтримки рідної команди, вперше побували на трибунах стадіону та ще й у фан-секторі, Андрій отримав у подарунок довгоочікуваний шкіряний футбольний м’яч. Фартові!», – зазначив Михайло Сеничак, додавши, що його перемога на виборах міського голови має перейти у перемоги «Буковини» у другій лізі та вихід клубу у першу.

Проте для досягнення високих результатів, мають бути дотримані кілька складових успіху для команди.151018-Senychak-fan-marsh (2)

«По-перше – команда не має перейматися як виїхати на гру та як підготуватися до гри. Тобто: поле, форма, транспорт і решта необхідного. По-друге – мотивація для гравців. Вони не мають перейматися побутовими проблемами. Одним із ключових аспектів такої мотивації може стати житло у Чернівцях. Ніхто не чув, щоб міська влада вручала найуспішнішим гравцям клубу ключі від житла. Така мотивація була б дієвою. При цьому, гравців, вартих отримати житло мали б визначати не чиновники, а вболівальники за результатами гри у тому чи іншому сезоні.

Крім заяв мають бути і конкретні справи. Просто любити команду «Буковина» – цього замало», – наголосив Михайло Сеничак.

Він додав, що сам грає у футбол і розуміє настрій кожного спортсмена. Коли викладаєшся на полі, а це не оцінюють, наступної гри ентузіазму буде менше.

fakty.cv.ua

Футбол: «Буковина» перемогла лідера ІІ ліги 2015/16 (фото)

Богатир Ільїн дебютував у ролі футбольного коментатора (відео «Буковина» – «Колос»)

Сеничак нагадав Фищуку про минуле в «команді Януковича» і «Азарівщину» (відео)

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ