Чернівчанка отримала 4 титули на Little Miss World 2015 (фото)

2
1012
Загрузка...

Удруге юна чернівецька красуня Марія Ковтун представляла Україну на міжнародному конкурсі краси і вдруге вона стає володаркою престижних титулів.

 

Не так давно учениця Чернівецького багатопрофільного ліцею №4 Марія Ковтун отримала головну корону «Little Miss Planet 2015» (у віковій групі 13 років) та спеціальний титул «Best in Evening Wear». А тепер на конкурсі «Little Miss World 2015» в Анталії (Туреччина) чернівчанка отримала аж 4 титули: «Little Miss Olympic World 2015», «Teen Model of the World 2015», «Golden Laurel Grand Prix 2015» та «Best National Costume».

До числа лауреаток увійшли і інші представниці України: Дар’я Журбенко (Вінниця) – «Mini miss World 2015» (вікова група 8 років), 5-річна Елізабет Сапожникова (Київ) – «Tiny Miss Continents).

Враженнями від звітного конкурсу з fakty.cv.ua погодилась поділитися мама чернівецької лауреатки – Тетяна Ковтун:

«Дуже приємно, що доньку єдину запрошували до нагородження аж чотири рази, бо у неї багато титулів було. Конкурс був комплексним. Серед іншого треба було представити свій талант. У нас був танець в дуеті. Партнер – Дмитро Кошман. До речі, він нині пройшов до сотні в проекті «Танцюю всі!». Потім був національний вихід, зйомки відеокліпу з Карлом Фрієрсоном. Він же давав конкурсанткам майстер-клас з вокалу. Національний костюм, який отримав головну нагороду, шила Наталія Пілат (вишивка – Анна Кривобок).

У номінації ЕКО проект Маша, займаючись верховою їздою, підготувала проект на тему «Іппотерапія та анімалотерапія для дітей з ДЦП». Журі оцінило його дуже високими оцінками. Був також вечір «Pink Princess». Усі були в нарядах рожевого кольору. І всіх дітей вивезли до лунопарку, де відбулися зйомки.

Оскільки тематикою ювілейного 15-го конкурсу були стихії, всі діти були поділені по групах повітря, земля, вода, вогонь. Нашій категорії дістався вогонь, під це сукню шила знаний модельєр Наталія Таушер. Вона ж шила костюми для двох танцювальних номерів.

Також Маша показала сольний танець в «Golden Laurel», де отримала головну нагороду «Grand Prix 2015».

Загалом, у конкурсі брали участь 42 дівчини з 18-ти країн.

До слова, перед виїздом до Туреччини доньку відмітили у двох номінаціях в проекті «Дитина року 2015» в Житомирі – модель (професіонали) та спорт (верхова їзда, відкриття року)».

Нагадаємо, Марійка Ковтун є уродженкою Києва, але тепер проживає з родиною в Чернівцях, навчається у місцевому багатопрофільному ліцеї №4, займається танцями в танцювальній школі «DanceAvenue»

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Марія Ковтун на Little Miss World 2015

***

Київська чернівчанка здобула у Болгарії титул «Little Miss Planet 2015»! (фото)

***

Альоша, Матвієнко та інші зірки на фестивалі Міні-світ краси України 2015 (фото)

***

Чернівчанка представлятиме Київ на конкурсі «Міні-міс Україна 2015» (фото)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ