Продовження історії: Як учасників АТО «ганяють бюрократичними колами» (відео)

0
287
Загрузка...

Бюрократична історія з актом обстеження житлово-побутових умов учасника бойових дій, ветерана АТО Ярослава Верхоляка отримала неочікуване продовження.

За словами Ярослава, він з’явився в Старожадівську сільську раду вранці 20 серпня за документом і знову отримав відмову від секретаря сільської ради, яка мотивувала це тим, що їй надійшла рекомендація з РДА щодо цього.

Ми разом з Ярославом та його дружиною хотіли завітати до голови РДА з проханням підтвердити або спростувати цю інформацію. Але біля будівлі Сторожинецької РДА ми зустріли голову Чернівецької ОДА Олександра Фищука, який прибув з робочим візитом до нашого району, та голову Сторожинецької РДА Ярослава Бартоша. Пропонуємо вашій увазі досить емоційну розмову, яка там відбулася:

Коментар щодо цієї ситуації голови “Об’єднання учасників АТО” в Сторожинецькому районі Сергія Кривка:

Отримавши запевнення, що акт обстеження житлово-побутових умов буде готовий до закінчення робочого дня, ми разом з сім’єю Верхоляк завітали в кабінет до голови РДА. Але, нажаль, наткнулися на небажання спілкуватися з журналістами Сторожинець.Інфо. Ярослав та Оксана залишилися за зачиненими дверима.

Після розмови Ярослав розповів, що його запевнили в тому, що назавтра багатостраждальний акт обстеження буде готовий.

Потрібно зазначити, що сьогодні ми планували просто відзняти подяку Ярослава благодійникам, які долучилися до збору коштів на його лікування та підтримали його в скрутну хвилину. Але наприкінці дня, після достатньо емоційних переживань, проста подяка набуває іншого змісту:

Ситуацію прокоментував голова Старожадівської сільської ради Ткачук Олександр Вікторович. Він зазначив, що зараз знаходиться у відпустці і через це пропустив стрімкий розвиток цих подій. Олександр Вікторович запевнив, що зранку 21 серпня завітає в сільську раду та особисто підпише та видасть Ярославу акт обстеження житлово-побутових умов.

Також він розповів, що через переживання секретар виконкому сільської ради Пилипко Стефанія Андріївна, яка спілкувалася з нами напередодні, зараз знаходиться в лікарні з підвищеним тиском.

storozhynets.info

***

Як учасників АТО «ганяють бюрократичними колами» (відео)

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ