Неочікуваний результат прибирання “Аврори” (+фото)

0
1642
Загрузка...

Одним із організаторів прибирання “Винної гори”, або “Аврори” (як ще її називають), як виявилось, став киянин Павло Сусляков. У неділю вранці активісти збирали сміття, яке полишили нелюди, що милуючись красою міста, грубо кажучи “плювали у колодязь”. Серед тих, хто прийшов на суботник, був і найактивніший депутат міської ради Володимир Бешлей. Про що він і прозвітутвав у соцмережі.

“Особисто не раз бував біля цього місця, вирішуючи проблеми мешканців вулиці Декабристів. Однак жодного разу не мав нагоди помилуватись неперевершеним краєвидом рідного міста. Під час суботника вперше обійшов вздовж і впоперек Винну гору. В Чернівцях, мабуть, це єдине місце, з якого відкривається панорамний вид на найкращі архітектурні перлини центру міста, а також на могутній промисловий район.”- зазначив пан Володимир.

І, що найцікавіше, він зауважив, що ініціюватиме перед міською радою питання щодо проведення інвестиційного конкурсу та виділення бюджетних коштів для благоустрою «Аврори» і певно створення привабливого туристичного об’єкту, на кшталт львівського “Висого замку”, як оглядового майданчику міста.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ