Голова ГО «Майдан-3» – генпрокурору: Не дивуйтесь, якщо шини палатимуть у кабінетах…

0
1773
Загрузка...

Керівник громадської організації «Майдан-3» звернувся з відкритим листом до Генерального прокурора України, в якому висловив обурення з приводу надто тривалого люстраційного процесу щодо заступника прокурора області (Ігор Мустеца).

 

Відкритий лист Генеральному Прокурору України!
Шановний Вікторе Миколайовичу. Мені не вперше звертатись до Президентів і Генпрокурорів з відкритими листами. Але навіть не уявляв, що так швидко після Революціі гідності доведеться звертатись до новоі влади, до Вас.
Я не буду пропонувати Вам подати у відставку, як Пшонці. Але візьміться нарешті за наведення порядку у Ваших рядах. Невже Закон про люстрацію був прийнятий для чергового збору грошей із блатних? Невже ті, хто був оплотом для Януковича і його банди, стали для Вас настільки потрібними і незамінними?
Як колишній прокурор Шевченківського району Ігор Мустеца, який особисто відкривав кримінальні провадження проти учасників Чернівецького Майдану за номерами : 12013270040002956, 12014260040000154 і 12014260040000155 і ОСОБИСТО здійснював процесуальне керівництво, міг не просто залишитись на посаді, а стати ЗАСТУПНИКОМ ПРОКУРОРА ОБЛАСТІ? Ці справи, добре відомі чернівчанам, стосувались захоплення міськоі ради і ОДА під час революціі гідності. По них були винесені підозри і навіть вироки.
Скільки і кому завіз грошей Мустеца, щоб не бути звільненим згідно закону “Про очищення влади”?
Чому перевірка, розпочата ще 11 березня, досі триває? Скільки хвилин потрібно грамотному працівнику, щоб зайти в ЄРДР і перевірити інформацію: хто порушив, хто вносив і хто здійснював процесуальне керівництво вказаних проваджень?
І ці питання – не риторичні. Ці питання – виправдання можливих подальших дій. І не дивуйтесь, якщо Ваша бездіяльність стане причиною громадськоі непокори. Не дивуйтесь, якщо шини палатимуть у кабінетах продажних прокурорів. Не дивуйтесь, якщо хвиля народного гніву затопить цю нікчемну, як виявилось, кулявлобівську владу.
Голова ГО “МАЙДАН-3” Василь Забродський

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ