Голосуємо за буковинську учасницю конкурсу «Перша леді»! (Студреспубліка 2015)

0
2181
Загрузка...

До лідируючої групи в інтернет-голосуванні конкурсу краси «Перша леді» в рамках проекту «Студреспубліка 2015» входить і буковинка Христина Червенюк.

Chervenuk-Hrystyna-futbolka-

Христині 16 років. Вона студентка педагогічного коледжу ЧНУ. Її конкурсний номер – 10.

Голосування в інтернеті триватиме до 24.08.15. Підтримати нашу красуню можна (точніше треба!) тут:

І не забудьте попросити і друзів підтримати землячку своїми голосами!;)

***

До національного фіналу проекту «Студреспубліка 2015» готується і буковинська команда на чолі з мером місцевої Студреспубліки 2015 Олегом Ткачем.

Як відомо, наші земляки вже не раз ставали студентськими президентами України. Тож і цьогорічний «буковинський студентський президент» Олег Ткач (ЧТЕІ КНТЕУ) налаштований оптимістично:TkachOleg-studrespublika-mer-2015

«Їдемо за перемогою. До нашої команди залучені студенти з усіх закладів, які брали участь у Студреспубліці. Ми зараз намагаємось активно виконувати бонусні завдання, розпочинати процес модернізації на регіональному рівні. Плануємо звернутись до місцевої влади за технічною та матеріальною допомогою. Підтримку у місцевих приватниках не вбачаємо у зв’язку із не зацікавленністю власного представництва на всеукраїнському рівні. Хоча дуже потребуємо допомоги».

До слова, про активність буковинських «студреспубліканців» – на 11:00 31.07.15 (п’ятниця) вони йдуть самі і запрошують небайдужу молодь на акцію з прибирання прибережної зони річки Прут: «Пляж для людей, а не для сміття». Місце зустрічі – вул. Галицький шлях, 36 (поворот наліво).

А ось одне із бонусних завдань, яке наша команда вже виконала:

Як передати ідею модернізації за одну хвилину?

***

***

Про буковинську Студреспубліку 2015:

***

***

Чернівецький орієнтувальник – президент Студентської республіки України 2012

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ