“Автомайдан-Чернівці” підтримує Правий Сектор

1
224
Загрузка...

Офіційну заяву ГО “Українська спілка Автомайдан” щодо подій у Мукачево оприлюднив на своїй сторінці в соцмережах керівник ГО “Автомайдан-Тернопіль” Дмитро Гайдуцький .

Ми, активісти ГС “Українська Спілка Автомайдан” у складі: Автомайдан Житомир, Автомайдан Тернопіль, Автомайдан Вінничини, Автомайдан Чернівці, Автомайдан Львів-оновлений, Автомайдан Рівне офіційно висловлюємо повну підтримку патріотам з “Правого Сектору”.

Ми вважаємо що події які розгорнулись у м.Мукачево Закарпатської обл. не що інше як “бандитсько-мєнтовский терор” проти українського народу!

В той час коли на сході України йде війна,і кожень день гинуть патріоти своєї держави,гинуть за те щоб ми з вами жили в мирі,щоб наші з вами діти ходили до садочків та шкіл,щоб ми жили у своїй НЕЗАЛЕЖНІЙ УКРАЇНІ,в цей час моральні уроди та різного роду виродки уявивши себе недоторканими та вище на декілька щаблів від нас з вами простих громадян,продовжують грабувати та знищувати державу з ще більшим ценізмом ніж за всі попередні роки незалежності!

Коли ж їм почали перекривати кисень як у випадку з контабандою у м.Мукачево вони хапають зброю і не дивлячись ні на що відкривають вогонь на враження!!!! відкривають вогонь у хлопців які ще вчора в окопах під шквальним вогнем москальскої сволоти з автоматом в руках захищали нас з вами! Нагадую всім хто забув!!!…бійці загонів ПРАВИЙ СЕКТОР є добровольцями які одні з перших не роздумуючи вирушили на схід України для захисту цілістності України!

Ми активісти Автомайданів які від самого початку конфлікту у зоні АТО взялись за забезпечення цих самих хлопців в окопах всім необхідним спорядженням та продуктами харчування і самі не раз ризикували життям для того щоб доставити такий важливий вантаж на саму передову,нас називають в народі волонтери,а бійці з передової називають ангелами…ТАК ОСЬ!!! Ми довго терпіли знущання керівництва так званого АТО і сьогодні наш терпець урвався!!!

МИ ВИМАГАЄМО ВІД ГАРАНТА КОСТИТУЦІЇ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ П.О.ПОРОШЕНКА НЕГАЙНО ВТРУТИТИСЬ У ДАНИЙ КОНФЛІКТ. ЗВІЛЬНИТИ ВСЕ КЕРІВНИЦТВО ЗАКАРПАТСЬКОЇ МВС.НЕГАЙНО ПОДАТИ ПОДАННЯ У ВР ПРО ЗНЯТТЯ ДЕПУТАТСЬКОЇ НЕДОТОРКАНОСТІ ТА ЗААРЕШТУВАТИ М.І ЛАНЬО.ЗВІЛЬНИТИ МІНІСТРА МВС А.АВАКОВА З ЗАЙМАНОЇ ПОСАДИ.ГАРАНТУВАТИ ПОВНУ НЕДОТОРКАНІСТЬ БІЙЦЯМ ПРАВОГО СЕКТОРУ НА ЧАС РОЗСЛІДУВАННЯ ДАНОГО ІНЦИДЕНТУ!!! В іншому випадку ми розцінюватимемо даний інцидент ТЕРАКТОМ МЄНТОВСЬКО-КРИМІНАЛІТЕТНИХ УГРУПОВАНЬ ПРОТИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ,а осіб які будуть протистояти нам та нашим патріотам зі зброєю в руках ТЕРОРИСТАМИ!

Ми оголошуємо безстрокову акцію протесту і ЗАКЛИКАЄМО ВСІХ СВІДОМИХ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ ПІДТРИМАТИ ЦЮ АКЦІЮ ТА ПРАВИЙ СЕКТОР. Якщо сьогодні ми не об”єднаємось то завтра ці падлюки почнуть стріляти у нас з вами та наших дітей,так як для них головний бог це гроші!!! ЧАС ПІШОВ!! СЛАВА УКРАЇНІ!, – йдеться у ній .

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ