16-річну дівчину не гвалтували, все трапилось за обопільної згоди

0
1207
Загрузка...

Вчора стало відомо, що у Чернівцях невідомий зґвалтував 16-річну дівчину в автівці. У прес-службі буковинської міліції повідомили ж, що зібрано достатньо доказів, які спростовують факт зґвалтування неповнолітньої. 

Так, міліціонери опитали потерпілу, вилучили відеозаписи камер спостереження, призначили відповідні експертизи. Видимих тілесних ушкоджень на тілі дівчини, при зовнішньому огляді, експерти не виявили.

Правоохоронці встановили учасника події. Це – 24-річний мешканець Сторожинецького району. Він розповів, що жодних насильницьких дій стосовно дівчини не вчиняв. Під час розмови із заявницею міліціонери також виявили деякі неточності. Зокрема, дівчина плуталася у свідченнях,а її поведінка була підозрілою. Заявниці пред’явили речові докази, зокрема і відеозаписи з камер спостереження, які спростовують факт застосування насильства до неї. Коли дівчина зрозуміла, що її викрили, то зізналася правоохоронцям, що її ніхто не ґвалтував, до транспортного засобу підсіла сама, а статевий акт відбувся за добровільної згоди.

Свою поведінку неповнолітня пояснила тим, що не знала як розповісти родичам, чому так пізно повернулася додому. Слідчі перекваліфікували статтю за якою було відкрите кримінальне провадження на іншу – ч.1 ст. 155 (Статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ