Зірковий Іван Гешко зустрівся в Канаді з мером Саскатуна (фото)

1
996
Іван Гешко і мер Саскатуна Дональд Атчісон
Загрузка...

Після перемоги на «Sask Marathon 2015» в канадському Саскатуні зірковий бігун Іван Гешко зустрівся з мером цього міста-побратима Чернівців.

 

Кіцманський чернівчанин Іван Гешко, нагадаємо, переміг на «Saskatchewan Marathon» на дистанції 10 км (33 хв. 03 сек.), інший кіцманчанин Руслан Крамарюк виграв напівмарафон (1 год. 15 хв. 05 сек.), а ще один представник спортклубу «Гешко» Сергій Вашурін з Чернівців показав кращий час у марафоні (42 км 195 м – 2 год. 37 хв. 55 сек.).

Як ми вже повідомляли, перед від’їздом на ці змагання Чернівецький міський голова Олексій Каспрук передав через нашого титулованого спортсмена і голову обласного відділення НОК України офіційні вітання та презент для мера Саскатуна.

Після «Saskatchewan Marathon» наші спортсмени затримались на певний час у Саскатуні. Дізнавшись про почесну місію зіркового гостя з України, мер Саскатуна Дональд Атчісон (Mayor Saskatoon Donald Atchison) прийняв в мерії Івана Гешка із земляками-бігунами.

Зустріч пройшла у теплій, дружній атмосфері. Керівник міста-побратима Чернівців, звісно, поцікавився і резонансними трагічними подіями в Україні, висловив підтримку українському народові в цей важкий час.

Отримавши презент з Чернівців, Дональд Атчісон, у свою чергу, теж передав дещо чернівецькому колезі. Що саме, Іван Гешко поки що не став говорити – мовляв, буде видно, коли він передасть презент Олексію Каспруку.

Також наші земляки-бігуни побували у місцевій українській школі, де дітки та вчителі також проявляли великий інтерес і до буковинських гостей, і до ситуації в Україні.

fakty.cv.ua

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ