М’яч фіналу Кубку України 2015 благодійно придбали за 10 тисяч

1
636
Загрузка...

Виставлений арбітром ФІФА Юрієм Мосейчуком на благодійний аукціон м’яч, яким грали фінал Кубку України з футболу «Динамо» – «Шахтар» (4.06.15), чернівецький бізнесмен придбав за 10 тис. грн.

 

Юрій Мосейчук, який входив до суддівської бригади фіналу, нагадаємо, віддав «трофейний» м’яч на 150613-Ohotsjkiy-Oleg-myach-Kubok-Ukr-fakty.cv.ua (2)!аукціон в рамках VІ Благодійного фестивалю «Буковинська мрія» – з метою долучитися до збору коштів на лікування дитини з «вічними судомами» (4-річний Сашко Марусяк).

Аукціон розпочали на SportBuk.com зі стартової ціни 2000 грн. Сподівання організаторів, що за цей цікавий лот можуть «поборотися» українські емігранти, на жаль, не справдилися (можливо, не встигли дізнатися ті, «кому треба»). Основу «боротьбу» вели Анжела Медвідь, Павло Слобожанінов та Чернівецька міська федерація футболу. В інтернет-режимі ціну підняли до 3550. А тоді до аукціону долучився відомий чернівецький бізнесмен, екс-депутат міської ради Олег Охотський (ТМ «Наша ряба»), який запропонував за цей м’яч 10 тис. грн. На цьому «нічні торги» на сайті закрились.

На другий день п. Олег передав гроші організаторам, які поставили «фінальну точку» під час самого фестивалю «Буковинська мрія» 12.06.15 у комплексі «Мигово».

Тож трофейний і вже благодійний м’яч буде передано Олегу Охотському (і фото додане), а кошти публічно передали керівнику проекту «Буковинська мрія» Марті Левченко на лікування Сашка Марусяка.

Георгій МАЗУРАШУ

150613-Ohotsjkiy-Oleg-myach-Kubok-Ukr-fakty.cv.ua (4)!

***

Дива на благодійному фестивалі «Буковинська мрія 2015» (фото)

Арбітр ФІФА виставив на благодійний аукціон м’яч фіналу Кубку України 2015!

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ