Суттєве подорожчання проїзду у маршрутках (+нові тарифи)

0
474
Загрузка...

Тариф на перевезення пасажирів автобусами в приміському та міжміському внутрішньо обласному сполученні встановлено у розмірі 0,40 гривень за 1 пасажиро-кілометр без податку на додану вартість для юридичних осіб, фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності, які є платниками податку на додану вартість; тариф на перевезення пасажирів автобусами для юридичних, фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності, які не є платниками податку на додану вартість встановлено у розмірі 0,48 гривень за 1 пасажиро-кілометр. Відповідне розпорядження підписав губернатор Олександр Фищук, – повідомляє прес- служба Чернівецької облдержадміністрації.

Як приклад до подорожчання з Вашківців, Вижницького району до Чернівців можна було доїхати за 12 гривень, тепер вже за 17 грн., а з Городенки за 29 грн. тепер же за 40 гривень.

Зазначені тарифи вказані без урахування автостанційного збору за обов’язкові послуги, що надаються автостанціями пасажирам, плати за попередній продаж квитків, страхового платежу за страхування пасажира від нещасних випадків на транспорті та обґрунтовуються наданими автотранспортними підприємствами області економічними розрахунками.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ