Міська рада скасувала поділ на райони

0
1867
Загрузка...

Рішення про скасування з 1 січня 2016 року районного поділу міста Чернівці шляхом ліквідації Шевченківського, Першотравневого та Садгірського районів, прийняла 26 березня сесія міської ради.

Депутати також вирішили звернутися до Генерального прокурора, Міністра юстиції, Міністра внутрішніх справ, Міністра оборони, Міністра надзвичайних ситуацій, Голови правління Пенсійного фонду, голови Центральної виборчої комісії України та до керівників інших центральних органів державної виконавчої влади щодо необхідності приведення підпорядкованих установ і організацій у відповідність до нового адміністративно-територіального устрою м. Чернівців, повідомляє офіційний сайт міської ради.

Рішення про ліквідацію районного поділу у Чернівцях прийнято відповідно вимог підготовки до адміністративно-територіальної реформи, зменшення видатків на утримання управлінського апарату державних виконавчих органів, посилення основ самоврядування, спрощення доступу громадян до адміністративних послуг, приведення управління територією до європейських стандартів.

Нагадаємо, місяць тому Чернівецька міська рада ліквідувала районні у місті ради, чим викликала хвилю обурення громадян, переважно жителів Садгірського району.

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ