Фото: З презентації «ShowTime Magazine» – посилка для сім’ї загиблого військового

0
767
Загрузка...

Знову презентацію журналу «ShowTime Magazine» (№4) поєднали з благодійністю – на прохання організаторів гості принесли подарунки для дітей-сиріт.

 

Презентація відбулась 5.02.15 у новому ресторані «Winston Hall» («Ozyornoe») за адресою: м. Чернівці, 150205-ShowTime-magazine-prezentatsia-G-fakty.cv.ua (13)вул. Комарова, 28 г (біля озера в районі ЗОШ №4).

Крім, власне, самої презентація №4 журналу «ShowTime Magazine», присутні побачили показ колекції весільних суконь Весна-Літо 2015 від ТМ «Slanovskiy», виступ вихованців студії танцю «MoveOn» і т.п.

Звукову підтримку надав DJ Fox.
Фотографували: Forograf.org.ua, «Выходной» і «Geometria».

Усі подарунки, які гості принесли для дітей-сиріт, модельне агентство «Шоу-Тайм» (Ліна Ільніцька) передало Благодійному фонду «Майбутнє України» (Марта Левченко).

Частину речей вже другого дня, як повідомила Марта Левченко, передали для сім’ї загиблого військовослужбовця з Кельменеччини: «Ці речі передали разом з коштами від мецената «Клубу Україна» (151 долар), а також подарунками від Марії Ткачук. Велике спасибі Катерини Смик, яка представляла нас в Києві на зустрічі з меценатом».

 ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО З ПРЕЗЕНТАЦІЇ

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ #4 «ShowTime Magazine»

***

«ShowTime Magazine» #3 (зі святково-новорічним підтекстом)

***

Фото: Презентацію #3 «ShowTime Magazine» поєднали з допомогою Св. Миколаю

***

 

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ