Каспрук ініціює скасування рішень міськради, прийнятих з порушенням регламенту

0
201
Загрузка...

«Я категорично засуджую будь-які порушення Регламенту міської ради, законів України «Про місцеве самоврядування», «Про статус депутатів місцевих рад», – заявив Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук ініціює скасування усіх рішень міської ради, які були прийняті з порушенням Регламенту міської ради та внесення необхідних змін до Регламенту, які унеможливили б порушення під час голосування в подальшому. Про це, як повідомляє прес-служба міської ради (chernivtsy.eu) міський голова заявив на засіданні комісії з питань законності, прав людини, регламенту, депутатської діяльності та етики.

«Я категорично засуджую будь-які порушення Регламенту міської ради, законів України «Про місцеве самоврядування», «Про статус депутатів місцевих рад». Тому ініціюю винесення на розгляд сесії міської ради питання про скасування тих рішень, які були прийняті з порушенням і вважаю необхідним внести зміни до Регламенту, які унеможливили б подібні ганебні випадки в майбутньому», – заявив Олексій Каспрук.

Він висловив переконання в тому, що комісія з питань законності, прав людини, регламенту, депутатської діяльності та етики об’єктивно проаналізує ситуацію, дослідить факти та встановить, які сесійні рішення є нелегітимними і підлягають скасуванню.

Міський голова очікує також від профільної депутатської комісії пропозицій щодо змін до Регламенту міської ради, удосконалення системи персонального голосування та посилення контролю громадськості за дотриманням депутатами вимог щодо обов’язковості персонального голосування.

Обіцянки мера Каспрука: що зроблено у 2014 році (відео)

Чернівці 2014: підсумки року (відео)

Ігор Абрам’юк: Децентралізація – це мобілізація громади і ефективність управління

Олексій Каспрук: Найприємніша подія 2014 р. – син навчився читати

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ