“Герої повертаються додому” – зйомки кліпу у Чернівцях (+фото)

0
1410
Загрузка...

Сьогодні у Чернівцях  проходили зйомки кліпу на пісню “Герої повертаються додому”. Автор і виконавець пісні – талановита, тендітна і водночас сильна, з “великим” серцем дівчина Марина Тимофійчук.  Ось так і буває, коли ти з іншого міста і не орієнтуєшся в якихось політичних, або чиновницьких течіях Чернівців – я побачила її саме такою, як описала вище, а не “кабінетною”. (це я вже дізналась вдома, з “мережі”)

Кліп відтворили на реальних подіях, знімали у військовій частині, що на вулиці Горіхівській. Усі охочі і небайдужі мали змогу взяти участь у знімальному процесі, але головні герої – справжні учасники бойових дій!, які бачили пекло війни, які стояли і стоять на захисті нашої української землі.

Поспілкувавшись з Мариною, нам стало відомо, що після повернення військовослужбовців з передової і зустрічі Героїв, на неї нахлинула гордість, радість, сльози….бурхливий океан емоцій. Приїхавши додому вона написала слова і музику на цю пісню буквально з “пензля” – за 15 хвилин, це йшло від серця. Потім зібравшись з друзями однодумцями вони вирішили відзняти кліп про сучасних захисників вітчизни, щоб їм було приємно згодом згадати, як їх зустрічали рідні, друзі, небайдужі чернівчани.

Ми пишаємось, що у Чернівцях є справжня, не награна, відверта, талановита і щира людина як Марина Тимофійчук, дякуємо за таку Вашу творчість, яка йде від серця у такий складний час. Прослухавши Ваші пісні про останні події в країни, я відчула Ваш біль.

Дехто може подумати, що я трошки “перегнула” з вихвалянням Марини, та схожістю матеріалу на “легеньку” рекламу – думайте, але я можу сказати, що пробувши день в тій атмосфері на знімальному майданчику серед щирих, патріотичних людей – не хотілось стримувати емоції які мене переповнювали надвечір.

Антоніна ХОДОРКО, Fakty.cv.ua

Фото автора

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ