Стрілянина на Кельменеччині, або «Бойчук-2-Круглий»

0
508
Загрузка...

«Беспредел» у Кельменецькому районі нагадав про резонансні події 2011 р., в яких головним «героєм» був голова Застнавнівської РДА Бойчук.

 

До антикорупційно-люстраційної комісії Буковини, як повідомляє громадський діяч Степан Терновецький, звернулися люди з Кельменеччини – щодо відродження «послідовництва справи Бойчука» в районі! (Пригадайте події 2011 року в Заставнівському районі).

15 листопада 2014 року о 00.30 хв був скоєний збройний напад із застосуванням вогнепальної зброї, а саме карабіну «Сайга», який зареєстрований на громадянина Круглого Володимира Петровича (1957 р. н.), жителя с. Ленківці Кельменецькогор-ну.
Як засвідчує механізатор Попович В.В., названий громадянин здійснив чотири постріли в напрямку трактора «Джондір», на якому він проводив оранку в полі.
Таким чином, новоспечений «Бойчук2-Круглий» хотів показати всім на Кельменеччині, як кажуть, «хто в хаті господар».
Але найцікавіше те, що громадянин, який скоїв злочин, розгулює на свободі! Фактично відбувся замах на вбивство людини!
Аналізуючи бездіяльність міліції та прокуратури області, схоже, що працівники силових структур і справді бояться цього «господара».
Бо як пояснити факт бездіяльності?
Злочин відбувся 15.11.2014 року, в той же день була подана заява від потерпілого до міліції, а кримінальне провадження порушене 21.11.2014 року. Чому до цього часу не було проведено необхідних слідчих дій? – резюмую Степан Терновецький.

fakty.cv.ua

Фотокопії в рамках цієї справи додаються:

***

 

Довідково

На Буковині за участю керівника району катували людей

Шокуюча подія сталася минулими вихідними у Заставні. Кілька озброєних рушницями чоловіків в присутності голови Заставнівської РДА і райради Михайла Бойчука звіряче побили чотирьох місцевих жителів, які вирішили порибалити на одному з платних ставків “Блакитна нива” у райцентрі. Василя Слободяна, Івана Абрамовича та Миколу Михайлюка так звані “охоронці ставка” били битками то тілу, приковували кайданами до бетонних стовпів, погрожували вбити і опустити на дно ставка, а також стріляли з рушниць у повітр’я, коли покаліченим і заляканим людям дали три хвилини утекти.

За словами потерпілих, у цьому всьому дійстві брав участь керівник Заставнівського району, депутат районної ради від Партії регіонів Михайло Бойчук.

У трьох потерпілих крім неймовірних гематом від ударів битками, підозри на чисельні переломи кісток, четвертий напарник хлопців – Іван Бабій – лежить у районній лікарні Заставни з проламаним черепом. Одного із постраждалих особисто бив голова РДА.

На цю хвилину потерпілі написали свідчення в обласній прокуратурі, їм дали направлення на зняття побоїв. На цю хвилину не відомо, чи буде порушена кримінальна справа. Сподіваємося, що на це питання дасть відповідь прокурор області Петро Коваль на сьогоднішній прес-конференції

molbuk.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ