Фото: Чернівці на конкурсі «Королева України» представлять «позапланові» моделі

2
3216
Загрузка...

Трьох «зайвих» учасниць відібрали представники телепроекту «Королева України» під час конкурсу краси «Королева Чернівців 2014», який відбувся 30 листопада в «Egoist Palace».

 

Конкурс «Королева Чернівців 2014», організований модельним агентством «Шоу-Тайм» (Ліна Ільніцька), видався одним з найбільш масових за всю історію проведення подібних заходів на Буковині – за три «головні корони» та інші спеціальні номінації «боролись» аж 40 дівчат.

До складу журі, крім директора конкурсу Ліни Ільніцької, увійшли Наталія Калугіна (кастинг-директор конкурсу «Королева України»), Травесті-діва Марго, Тетяна Ханкільдієва («Авекс-банк»), Влад Лакатош (представник комітету «Міс Україна», модельне агентство «One Models Agency»), Алла Федоруца (Центр сімейної стоматології «I-Dent»), Андрій Бурштин (призер чемпіонату України з богатирського багатоборства, керівник фітнес-клубу «VIP-Gym»), Юлія Кондрат’єва (модельне агентство «Performance Style»), Олег Жижиян (інтернет-журнал kiomag.net), Тетяна Стрілецька (дизайнер-модельєр), Іван Величко (школа танців «MoveOn»), Георгій Мазурашу (директор обласного центру «Спорт для всіх», SportBuk.com), Іван Гешко (чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м, кращий спортсмен України 2006 р., голова обласного відділення НОК України).

Конкурсантки мали «лише» три виходи, у т.ч., на втіху чоловічої частини аудиторії, і в купальниках:)

Між виходами відбулась і нестандартна презентація інтернет-журналу «SHOW TIME MAGAZINE» на kiomag.net, який з цікавинками представили керівники та автори матеріалів.

Звісно, не обійшлося і без запальних танців представників «MoveOn». Присутні також мали можливість побачити довільну програму у виконанні абсолютного чемпіона України з бодібілдингу Вадима Комарницького, який лише повернувся з двома нагородами з чемпіонату світу (Фінляндія).

Після другого виходу члени журі традиційно пішли рахувати виставлені бали і визначати головних лауреаток.

Церемонії нагородження передувала ще одна «прем’єрна процедура». Спортивний коментатор і телеведучий Георгій Мазурашу, зірковий бігун Іван Гешко і «спортивна» представниця «Апекс-банку» Тетяна Ханкільдієва (долучається до оздоровчих пробіжок і відвідує спортзал) взялися «по-спортивному» визначати Міс глядацьких симпатій. На першому етапі «прослухали» всі «фан-групи», а далі за «олімпійською системою» (на вибування) боротьбу продовжували найгучніші. Двох суперфіналів не вистачило, аби зрозуміти, кого таки гучніше підтримували – Юліану Баюрову чи Юлію Гарабажіу. Зрештою, прийняли рішення обом присудити титул Міс глядацьких симпатій і вручити сертифікати на місяць занять вело-денсом у фітнес-студії «Ритм» (керівник – Юлія Бурлаку-Кочервей, тренери – Альона Березовська, Анастасія Ончуленко). До слова, фітнес-студія «Ритм» запросила на безкоштовне заняття вело-денсом і всіх учасниць конкурсу (з цього приводу прохання контактувати з Георгієм Мазурашу – в соціальних мережах або на e-mail: sportbuk@gmail.com, аналогічно просимо вийти на контакт і дівчат з груп підтримки переможниць номінації глядацьких симпатій, яким було обіцяно те саме).

Спеціальні призи дістались і іншим учасницям. Влад Лакатош відзначив окремо Антоніну Баланецьку, Юлія Кондрат’єва вручила запрошення на тривалий тур в Мілан та Париж Уляні Вербіцькій, Іван Величко запросив на безкоштовні заняття в школу танців «MoveOn» Роміну Бзовій, модельєр Тетяна Стрілецька для свого презенту обрала Олександру Бринзилу, Ліна Ільніцька відібрала для обкладинок інтернет-журналу Роміну Бзовій, Олександру Бринзилу, Ярославу Петровську, Марину Петрук, Катерину Сорохан та Інну Пасічник. Фотосесію від fotograf.org.ua презентували Міс фото Каріні Лістау, яка, до слова, лише трішки не дотягнула за кількістю набраних балів до «головних корон». З Міс спорт, як і з глядацькими симпатіями, теж не вдалося зупинитися на одній кандидатурі. У підсумку Іван Гешко вручив презенти від обласного відділення НОК України Євгенії Козак та Катерині Расковій.

Були ще спеціальні номінації і призи. Приміром, від Центру сімейної стоматології «IDent» Ярослава Петровська (до слова, дівчина буковинського футболіста Максима Ілюка, який перебуває на контракті в донецькому «Шахтарі») та Тоня Баланецька отримали сертифікати на 1000 грн. на обслуговування в Центрі, а Аліна Сорокіна – на 1500 грн.

Перш, ніж перейти до «коронування», кастинг-директор конкурсу «Королева України» Наталія Калугіна зізналась, що приємно вражена красою конкурсанток і, відповідно, великою кількістю реальних претенденток на участь в проекті. Тому на національний кастинг (6 грудня у Києві) вирішила запросити і Уляну Вербіцьку, Тетяну Марко та Мирославу Фуштей. А також, звісно, трьох «головних лауреаток»:

Королева Чернівців 2014 – Аліна Сорокіна,

І Віце-Королева Чернівців 2014 – Катерина Раскова,

ІІ Віце-Королева Чернівців 2014 – Тоня Баланецька.

Переможниця конкурсу отримала також від Андрія Бурштина сертифікат на заняття спортом у фітнес-клубі «VIP-Gym».

Михайло ДОБРИЙ, fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Учасниці конкурсу «Королева Чернівців 2014»:

1 Тетяна Мельникова

2 Роміна Бзовій

3 Валерія Боднар

4 Олександра Бринзила

5 Ольга Казимирська

6 Катерина Петрова

7 Ярослава Петровська

8 Христина Майкан

9 Даніела Драгун

10 Аліша Пілат

11 Валерія Карча

12 Юліана Баюрова

13 Діана Фрідман

14 Ірина Григор’єва

15 Вікторія Дудка

16 Олена Романюк

17 Маргарита Скляр

18 Юлія Гарабаджіу

19 Марина Петрук

20 Анастасія Матвейчук

21 Євгенія Гайфер

22 Анастасія Лук’янченкова

23 Катерина Сорохан

24 Діана Федоряк

25 Тетяна Джіоєва

26 Євгенія Козак

27 Сюзанна Караш

28 Мирослава Фуштей

29 Інна Пасічник

30 Катерина Раскова

31 Ніна Беренда

32 Каріна Лістай

33 Марта Тодерян

34 Аліна Сорокіна

35 Ольга Цурік

36 Каріна Шегера

37 Тетяна Марко

38 Тоня Баланецька

39 Уляна Вербіцька

40 Оксана Чолак

***

Фото: Моделі «замучали» в спортзалі переможця «Mister & Miss Universe 2014»

***

Фото: Серед учасниць «Королеви Чернівців 2014» – МС і дівчина гравця «Шахтаря»

***

Фото: «Королеви Чернівців 2014» випробували себе в ролі фігуристок

***

Фото: Княгиня Буковини і Ко рекомендують фітнес – для краси і здоров’я

***

Фото: Міс Буковина і Ко запрошують займатися спортом

***

Фото: Княгиня Буковини 2014 – Тоня Баланецька, Чернівців – Катя Раскова

***

Фото: Княгиня Буковини 2013 – Аліна Сорокіна, Чернівців – Оксана Ватаманюк

***

Фото: Шокуюча розв’язка на конкурсі краси «Княгиня Show Time 2013»

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ