Чернівецька міськрада запрошує на стратегічну сесію «Культура – 2025»

0
158
Загрузка...

Усіх зацікавлених запрошують взяти участь в обговоренні стратегії реформування сфери культури на національному та місцевому рівнях.

 

Чернівецька міська рада запрошує всіх зацікавлених взяти участь у роботі стратегічної сесії «Культура-2025», яка відбудеться у Чернівцях 12 грудня 2014 р.

Метою стратегічної сесії є обговорення та збір пропозицій щодо реформування культури на національному та місцевому рівнях. Роботу трьох груп модеруватимуть експерти із Робочої Групи Юрій Рибачук, Катерина Чуєва та координатор стрfтегічної сесії у м. Чернівцях Ірина Вікирчак.

Робота сесії почнеться 12 грудня о 9:30 у кабінеті 105 Чернівецької міської ради (пл. Центральна, 1) і триватиме до 16:00.
Довідково:

“Культура-2025” – це простір для спільної роботи над реформами у сфері культури, платформа для громадянського суспільства та органів державної влади, де обговорюється і створюється Стратегія розвитку культури 2015-2025.
Дотепер культура лишалась чи не єдиною цариною, котра за 23 роки майже не зазнала ґрунтовних реформ. Сьогодні час змінити це.
Як простір свободи і відповідальності, конкурентоздатності і креативності, культура має стати основою для консолідації українського суспільства.
Стратегія розвитку культури 2015-2025 покликана стати загальнодержавним документом, що його бачення виходить за межі повноважень самого лише Міністерства культури, а, натомість, становить нову платформу для міжміністерської співпраці.

Більше про ініціативу Культура 2025 culture2025.org.ua

Прес-служба Чернівецької міської ради

Анекдот до теми:)

Радянський громадянин питає чеха:

– Навіщо вам міністерство морського транспорту, якщо у вас немає моря?

– Я ж не питаю, навіщо вам міністерство культури? – запитанням на запитання відповів чех.

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ